• Toimitus 5€ paketin koosta riippumatta
  • Toimitus 5€ paketin koosta riippumatta

Kuinka ostan keppihevosen?

Eponi-keppihevoset ovat yhden ihmisen käsialaa, ja jokaisen tekemiseen menee monta tuntia aikaa. Joka viikko syntyy vain pari uutta hevosta. Moni keppihevonen myydään minuuteissa, eikä toista samanlaista enää tule. Siksi oman keppihevosen ostoa kannattaa suunnitella hieman etukäteen!

Valitettavasti yksittäisille ihmisille ei voi lähettää viestiä uutuuksista, sillä uusia myyntihevosia odottaa moni. Paras tapa saada oma keppihevonen on seurata virallista Eponi-Instagram-tiliä ja ottaa julkaisuilmoitukset käyttöön. Tilille tulee ilmoitus uusista myyntihevosista yleensä kerran viikossa (marras-joulukuussa mahdollisesti useammin). Uutuudet voi ostaa "keppihevoset"-osastolta niiden myyntipäivänä.

Tulevia myyntihevosia on myös mahdollista ostaa ennakkoon. Jos haluat ostaa keppihevosen ennen sen julkista myyntipäivää, ota yhteyttä sähköpostilla osoiteeseen paula@eponi.fi. Huomaathan, että ennakkoon ostettuna hinta on korkeampi ja löydät sen hevosen tuotetiedoista. Hinnoista ei ole mahdollista neuvotella.

Hintaan kuuluvat kuvissa näkyvät varusteet. Jos kuvan hevonen on ilman varusteita, niitä ei ole tulossa mukaan. Jos siis haluat keppihevosen suitsilla, odota että sellainen tulee myyntiin koska varusteita ei voi tilata erikseen.

Maksutapahtumat hoitaa Klarna tai Paypal. Klarnan kautta voit valita maksutavaksi laskun, korttimaksun tai verkkopankin. En itse käsittele tai pääse pankki- tai maksutietoihin, joten ongelmatilanteissa kannattaa olla yhteydessä maksuntarjoajan asiakaspalveluun. Tilaukset lähetetään lähes aina yhden työpäivän sisällä ja Posti toimittaa paketin yleensä parissa päivässä.