• Toimitus 5€ paketin koosta riippumatta
  • Toimitus 5€ paketin koosta riippumatta

Kuinka ostan keppihevosen?

Keppihevosia löytyy harvoin varastosta, sillä niistä useimmat myydään parin tunnin sisällä, jotkut jopa minuuteissa. Hevoset ovat yhden ihmisen käsialaa, ja jokaisen tekemiseen menee monta tuntia aikaa. Joka viikko syntyy vain pari uutta hevosta. Valitettavasti yksittäisille ihmisille ei voi lähettää viestiä uutuuksista, sillä moni odottaa uusia myyntihevosia. Paras tapa varmistaa oma keppihevonen on seurata virallista Eponi-Instagram-tiliä ja ottaa julkaisuilmoitukset käyttöön. Tilille tulee ilmoitus uusista myyntihevosista heti kun ne on mahdollista ostaa tämän sivun "keppihevoset"-osastolta. Osto kannattaa tehdä heti kun ilmoitus tulee, ja sen voi tehdä myös mobiilina, joten tietokoneella ei tarvitse odottaa.

Hevoset tulevat myyntiin eri aikoina, jotta kaikilla eri aikavyöhykkeiltä on mahdollisuus omaan hevoseen. Tietoja tulevista keppihevosista voit kuitenkin tarkkailla etukäteen rekisteristä, jonne uutuudet lisätään yleensä sunnuntaisin. Jokainen hevonen on yksilö; kun se on myyty, toista ei voi ostaa. Hintaan kuuluvat kuvissa näkyvät varusteet. Jos kuvan hevonen on ilman varusteita, niitä ei ole tulossa mukaan. Jos siis haluat keppihevosen suitsilla, odota että sellainen tulee myyntiin koska varusteita ei voi tilata erikseen. Tilaustöitä tai varauksia ei ole myöskään mahdollista tehdä, vaan hevoset myydään ainanopeimmalle.

Maksutapahtumat hoitaa Klarna tai Paypal. Klarnan kautta voit valita maksutavaksi laskun, korttimaksun tai verkkopankin. En itse käsittele tai pääse pankki- tai maksutietoihin, joten ongelmatilanteissa kannattaa olla yhteydessä maksuntarjoajan asiakaspalveluun. Tilaukset lähetetään lähes aina vuorokauden sisällä ja Posti toimittaa paketin yleensä parin päivän sisällä.