• Toimitus 5€ paketin koosta riippumatta
  • Toimitus 5€ paketin koosta riippumatta

Kuinka ostan keppihevosen?

Keppihevosia löytyy harvoin varastosta, sillä niistä useimmat myydään parin tunnin sisällä, jotkut jopa minuuteissa. Hevoset ovat yhden ihmisen käsialaa, ja jokaisen tekemiseen menee monta tuntia aikaa. Joka viikko syntyy vain pari uutta hevosta. Siksi oman keppihevosen ostoa kannattaa suunnitella hieman etukäteen!

Valitettavasti yksittäisille ihmisille ei voi lähettää viestiä uutuuksista, sillä moni odottaa uusia myyntihevosia. Paras tapa varmistaa oma keppihevonen on seurata virallista Eponi-Instagram-tiliä ja ottaa julkaisuilmoitukset käyttöön. Tilille tulee ilmoitus uusista myyntihevosista heti kun ne on mahdollista ostaa tämän sivun "keppihevoset"-osastolta. Osto kannattaa tehdä heti kun ilmoitus tulee, ja sen voi tehdä myös mobiilina, joten tietokoneella ei tarvitse odottaa.

Hevoset tulevat myyntiin eri aikoina, jotta kaikilla eri aikavyöhykkeiltä on mahdollisuus omaan hevoseen. Jokainen hevonen on yksilö; kun se on myyty, toista ei voi ostaa. Hintaan kuuluvat kuvissa näkyvät varusteet. Jos kuvan hevonen on ilman varusteita, niitä ei ole tulossa mukaan. Jos siis haluat keppihevosen suitsilla, odota että sellainen tulee myyntiin koska varusteita ei voi tilata erikseen.

Tulevia myyntihevosia on myös mahdollista ostaa ennakkoon. Jos haluat ostaa keppihevosen ennen sen julkista myyntipäivää, ota yhteyttä sähköpostilla osoiteeseen paula@eponi.fi. Huomaathan, että ennakkoon ostettuna hinta on korkeampi ja löydät sen hevosen tuotetiedoista. Hinnoista ei ole mahdollista neuvotella.

Maksutapahtumat hoitaa Klarna tai Paypal. Klarnan kautta voit valita maksutavaksi laskun, korttimaksun tai verkkopankin. En itse käsittele tai pääse pankki- tai maksutietoihin, joten ongelmatilanteissa kannattaa olla yhteydessä maksuntarjoajan asiakaspalveluun. Tilaukset lähetetään lähes aina vuorokauden sisällä ja Posti toimittaa paketin yleensä parin päivän sisällä.