• Toimitus 5€ paketin koosta riippumatta
  • Toimitus 5€ paketin koosta riippumatta

Eponi-keppihevoset

Eponi on Järvenpääläisen käsityöyrittäjä Paula Kutvosen taiteilijanimi. Aloitusvuodesta 2016 lähtien on päämääränä ollut mahdollisimman laadukkaiden, kestävien ja kauniiden keppihevosten luominen.

Kaikki Eponi-keppihevoset ovat yksittäiskappaleita; toista samanlaista ei tule. Jokaisella hevosella on oma nimi, syntymäpäivä ja rekisteritunnus, jotka näkyvät julkisessa rekisterissä. Hevosen omistaja voi itsekin vaihtaa ja lisätä oman hevosensa rekisteritietoja! Jokaisen keppihevosen mukana tulee myös aitoustodistus. Nykyään Eponi-keppihevosia asuu jo ympäri maailmaa, ja usein yhden hevosen ostanut palaa hakemaan vielä toisen, kolmannen... Joillain keräilijöillä on jo enemmän kuin tusina Eponi-hevosia!

Eponi-keppihevosten valmistukseen käytetään ainoastaan laadukasta kangasta ja täytettä kestävyyden takaamiseksi. Kaikki keppihevoset toimitetaan postitse täysin käyttövalmiina, eli täytettynä ja kepin kanssa. Keppi on kiinnitetty kestävästi, mutta se voidaan kuitenkin tarvittaessa helposti poistaa ja kiinnittää uudelleen. Hevoset ovat kestävästi ommeltu koneella ja kepit käsitelty myrkyttömällä puusuojavahalla tai petsilakalla. Käytetyt värit ovat myrkyttömiä. Hevosten koko vaihtelee suuresti, osiosta "Keppihevosen valinta" löydät vertailukuvia. Varusteet eivät kuulu hintaan ellei niin erikseen mainita. Uusia keppihevosia on myynnissä joka viikko, mutta suosionsa takia ne myydään yleensä hyvin nopeasti. Omaa Eponi-keppihevosta ostaessa on hyvä lukea "Lisätiedot" -sivun myynti-info saatavuuden takaamiseksi.

Eponi-keppihevoset ovat harrastusvälineitä, taidekäsitöitä ja keräilyesineitä, eivät leluja. Vaikka ne on tehty kestämään aktiivista käyttöä, niissä saattaa olla mm. pitkiä harjoja, solkia ja muita osia jotka nieltynä voivat aiheuttaa tukehtumisvaaran, ja ne täytyy pitää pienten lasten ja lemmikkieläinten ulottumattomissa.

Linkkejä

Instagram

Pinterest

Tumblr