• Toimitus 5€ paketin koosta riippumatta
  • Toimitus 5€ paketin koosta riippumatta

Eponi-keppihevoset

Eponi on Järvenpääläisen käsityöyrittäjä Paula Kutvosen taiteilijanimi. Aloitusvuodesta 2016 lähtien on päämääränä ollut mahdollisimman kestävien ja kauniiden keppihevosten luominen, jotka täyttävät sekä keräilijöiden että vakavien harrastajien vaatimukset. Nykyään Eponi-keppihevosia asuu jo ympäri maailmaa, ja usein yhden hevosen ostanut palaa hakemaan vielä toisen, kolmannen... Monelle Eponi-hevosesta on tullut rakas kumppani, joka seuraa omistajaansa jopa ulkomaanmatkoille asti!

Eponi-keppihevoset on tehty kestämään läpi koko omistajansa elämän, ja vielä seuraavallekin sukupolvelle asti. Hevosten ompeluun on käytetty erityisvahvaa lankaa, jota käytetään tavallisesti kenkien ja huonekalujen valmistukseen. Kepit käsitelty myrkyttömällä puusuojavahalla tai petsilakalla ja kangas tekstiilisuojalla. Paksu tukikangas auttaa pitämään hevosen ryhdikkäänä.

Jokainen Eponi-keppihevonen on yksilö; toista samanlaista ei tule. Jokaisella hevosella on oma nimi, syntymäpäivä ja rekisteritunnus, jotka näkyvät julkisessa rekisterissä. Hevosen omistaja voi itsekin vaihtaa ja lisätä oman hevosensa rekisteritietoja! Jokaisen keppihevosen mukana tulee myös aitoustodistus.

Kaikki keppihevoset toimitetaan postitse täysin käyttövalmiina, eli täytettynä ja kepin kanssa. Keppi on kiinnitetty kestävästi, mutta se voidaan kuitenkin tarvittaessa helposti poistaa ja kiinnittää uudelleen. Hevosten koko vaihtelee suuresti, osiosta "Keppihevosen valinta" löydät vertailukuvia. Varusteet eivät kuulu hintaan ellei niin erikseen mainita. Uusia keppihevosia on myynnissä joka viikko, mutta suosionsa takia ne myydään yleensä hyvin nopeasti. Omaa Eponi-keppihevosta ostaessa on hyvä lukea "Lisätiedot" -sivun myynti-info saatavuuden takaamiseksi.

Eponi-keppihevoset ovat harrastusvälineitä, taidekäsitöitä ja keräilyesineitä, eivät leluja. Vaikka ne on tehty kestämään aktiivista käyttöä, niissä saattaa olla mm. pitkiä harjoja, solkia ja muita osia jotka nieltynä voivat aiheuttaa tukehtumisvaaran, ja ne täytyy pitää pienten lasten ja lemmikkieläinten ulottumattomissa.

Asiakaskuva

Asiakaskuva

Linkkejä

Instagram

Pinterest

Tumblr

Asiakaskokemuksia

"Ostin keppihevosen sisustuselementiksi, koska se on niin kaunis. ❤️"

"Erinomainen laatu!"

"Kaikki ihailevat henkeä haukkojen"

"Sun hevoset on mahtavia ❤"

"Kauniita ja laadukkaita"

"Loistava laatu!"

"Heppa kotiutui tänään. Kiitos tuhannesti, se on aivan ihana!

Ja kiitokset myös upeista oheistuotteista.

Minusta tuli nyt vannoutunut Eponi Keppihevosten tukija.

Tulen tilaamaan sinulta jatkossakin Keppareita. Seuraava Arabi on jo suunnitteilla."